Äntligen!

Den elaka barnboken är på väg. Jo, det är sant! Inte visste jag att jag skulle hitta min medförfattare på den lokala afterworken på Geddeholm för några veckor sedan – men där satt hon. Julia. En okänd granne. Lika spritt språngande stollig som jag själv. Det tog nog bara en kvart så var vi igång med underbart galna idéer och karaktärer. Den kvällen försvann rasande fort. Nu har vi haft vårt första planeringsmöte och jag vet att den här våren blir en av de allra bästa. Vänta bara. Hahahahahaha.

Våren, ja. Vad händer med den? Väntar den till nästa år? Längtar efter sol, värme och spirande grönska. Himla tur att Nordiska Trädgårdar slår upp mässportarna på torsdag så vi kan njuta av blommor av alla slag där. Irene Hagström finns förstås på plats, både med föreläsningar och egen monter C07:63. Besök henne och delta i praktiskt blomsterbinderi under föreläsningen och titta på Gunilla Eriksson vackra bilder från boken Fyra årstider floristisk inspiration i montern. Självklart kan du köpa boken på plats.

Just ja – du som gillar bokmärken, GRATTIS! Snart kommer en serie från Fyra årstider + förlagets egna galna vintagemotiv. Håll utkik!

Nu ska jag ut och leta efter tussilago. Har på känn att det kommer att ta ett tag…

 

PS. Jag vet att bilden inte har ett jota med inlägget att göra men jag gillar den. Sådetså.